Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, December 7, 2011

KeMBaLi LaGi....

Salam dah hai....

Sungguh la lama aku x update blog nie.....dah berhabuk dah blog nie....byk sebenarnya nak cerita tp kemalasan nak menaip...waktu2 mcm nie byk sebenarnya nak cerita....utk kenang kenangan dia masa hadapan....chehhh....dulu masa cerita pregnant aidil aku rangkum kan je dalam satu tajuk..tp skg rasa macam nak cerita dr awal tp 2 la...kalau dah MALAS x da ubtnya kan.....huhuhuhu

Diam2 dah 24 weeks aku pregnant....mcm kejap je rasa, waktu nie aku dah rasa ok dah...cume mengah je rasa...rasa kali nie mcm perut besar sikit kot...sbb dah byk lemak...hahahah...hari tue masa cek up 18 weeks, doc ada scan....alhamdulillah sume nampak ok...and jantina pun dah nampak jugak la....tp x mau cakap la...tunggu je kuar nanti....

Memg rasa nak sgt baby girl..tapi ape2 pun aku x kisah janji sumenye sihat2 je...kalau tanye abg aidil memg dia kata nak girl...sbb dia kata nanti raya bole pakai baju cantik2 mcm baby miera (sepupu dia la tue)...huhu...alahai abg aidil nie....mcm2 plak ler....ada sekali tue dia kata nak 2 baby....boy n girl....ar sudah....dah tentu dalam peryt ibu nie ada satu je baby....hehehe...seronok lak layan dia borak gtu...

Ok lah,...nak warming up je nie...next entry aku akan update lagi pasal baby dalam perut nie n jugak pasal abg aidil....

p/s : baby sudah tendang2 mau mintak makan nie.....babay...

Tuesday, October 18, 2011

Susu Kambing HiGOAT

Salam dan hai...

PRODUK PALING HANGAT DI PASARAN.........




Susu Kambing HiGOAT
HiGOAT Instant Goat's Milk Powder (15 sachet x 21gm)

KINI DENGAN HARGA ISTIMEWA

SEKOTAK = 15 SACHET

RM 30.00

Minuman susu kambing yang enak tanpa bau kambing. Penuh dengan khasiat, protein enzim dan mineral yang penting untuk kesihatan tubuh.

Kelebihan Susu Kambing Hi-Goat:

  • Merawat Kencing Manis
  • Sakit Jantung dan Darah Tinggi
  • Gastrik
  • Asma (Lelah)
  • Acute Anemia
  • Tulang Belakang Reput
  • Angin Ahmar
  • Insomnia
  • Kebas Kaki dan Tangan
  • Migrain
  • Semput
  • Masalah Keletihan
  • Masalah Kulit
  • Masalah Ketika Mengandung dan Kelahiran
  • Masalah Susah Buang Air Besar dan Buasir

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH CALL @ SMS: 012-9079745 / 012-7432382



Wednesday, October 5, 2011

**15 weeks**

Salam dan hai,

Hari nie aku g cek up...alhamdulillah buat masa nie semuanya ok...harap2 sampai ke penghujungnya la ok...Hari nie g cek up ada member2..huhu..sonok la, kalau x menangguk la sensorang...bosan wei...

Nasib ada yana & ernie...ada la jugak org nak berborak2,tp dorg sume dah nak bersalin pun...esok2 tinggal la aku sensorang balik...sape nak teman????????

Minggu nie dah masuk 15 minggu, alhamdulillah jantung baby pun dah dengar, tp x berapa jelas...sbb kecik lagi kan...selera ibu pun dah semakin bertambah...kene jaga jugak nie, kang kalau naik byk sgt kene marah lak...

Lama sungguh aku menyepi dari blog nie kan, cite raya pun x sempat nak update, bukan x sempat pun..tp akibat drpd alahan masa bulan puasa tue...maka sampai skg nie la, kemalasan tue masih berpanjangan...huhu...harap2 lepas nie kembali rajin semula la...

Ok lah, sambung lain kali yea...ni baru sampai opis, nak buat ape yg patut dulu k...bye2..



Friday, September 16, 2011

SaLaM AiDiLFiTri

Assalamualaikum sume...

Korang sume ape kabar???dah sebulan lebih aku x update blog nie....sory yea blog kamu sedikit terabai..huhu...

Nak bt cmane puan blog sgt2 x sihat bulan lepas....skg alhamdulillah dah ok sikit...dah boleh la nak makan n etc,,...

Rasanyer belum terlambat nak mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin pada semua rakan-rakan di sini....Insyallah lepas ni blog nie x kan terabai lagi...hehehehe....



Nie lah gambar kami sekeluarga di Aidilfitri 2011...tema hijau + oren sebenarnya..tp hubby punye baju mcm tenggelam lak colour dia...


Friday, July 29, 2011

SeLaMaT BeRPuaSa..

Salam dan hai,

Tak lama lagi kite akan menyambut Ramadhan...so kepada semua umat Islam diucapkan selamat berpuasa....maafkan segala salah dan silap...

Kepada en suamiku....ayg minta maaf kalau ada salah dan silap ayg selama nie.....Selamat Berpuasa sayang....

p/s : x bole bebel panjang2.....mood sgt la down hari nie...