Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (10) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (343) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, April 26, 2013

CeLeBRaTe BeSDaY AiDiL KaT SeKoLaH

Assalamualaikum...

Hai...muncul lagi, tenggelam timbul aku nie..kan sebelum nie aku penah ckp yg aku x dapat nak transfer gambar sbb bateri kamera aku hilang kan...so 2 minggu lepas aku dah dapat bateri lain....so dapatlah aku transfer gambar2 yg ada masa majlis besday aidil kat sekolah....jom layan gambar...
















Friday, April 12, 2013

HaPPY 5th BiRTHDaY aBanG AiDiL

Assalamualaikum....

Lama x update blog kesayangan aku nie, dah bersarang dah..huhu...kesian yea kamu...31 Mac 2013 yang lepas adalah besday anak sulung ku...sekejap je masa berlalu..dah 5 tahun dah abg aidil...

Yang membuatkan aku malas nak update nie sbb sume gambar ada dalam kamera...x boleh nak transfer disebabkan bateri kamera hilang...tension btul mcm mana ntah boleh hilang...padahal dok dalam kamera...gambar besday abg kat sekolah pun masih dalam kamera....insyallah minggu depan aku dapat bateri boleh la aku update pasal celebrate besday kat sekolah abg aidil.....


Nie lah kek yg bawa ke sekolah abg aidil...gambar nie pun rembat drpd blog si pembuat kek...tq yea kak ina....org suka sgt tgok kek nie...x sangka akak nie pandai lukis erk..hehehhe....aidil pun suka sbbnya gambar kereta..kalau ultraman lagi dia sukaaaa.........

Buat abg aidil....harapan ibu semoga kamu jadi anak yang soleh dan menjadi hamba Allah SWT yang taat kepada-Nya...dengar ckp ibu dan ayah....belajar pandai-pandai tau...boleh jaga adik kesayangan yang manja tue..huhu...dan sume yang baik2 la abg aidil...semoga suatu hari nanti aidil akan baca blog nie....

p/s : bagi sesiapa yang nak tgok kek comel2 boleh la ke blog kak ina....sila klik link nie  INABUSBAKERY....tqvm kak...



Tuesday, April 9, 2013

AiSYaH HuMaiRa



Wajah Berseri Pipi Kemerahan
Engkau Digelar Aisya Humaira
Namun Bukan Ingin Ku Bicarakan
Hingga Dirimu Jadi Sanjungan
Tetapi Merahnya Darah Perjuangan
Peniup Semangat Suami

Khabar Al-Ifqi Satu Titik Permula
Telah Mencalar Kebahagiaan
Fitnah Munafiqun Tak Kenal Sesiapa
Insan Yang Mulia Atau Sahaja
Harta Dirimu Ummahatul Mukminin
Yang Setanding Al-Mukatsirin

Usah Ditanyakan Mengapa
Lewatnya Turun Wahyu Itu
Bagi Membuktikan Kepalsuan
Tuduhan Seorang Pendusta

Tetapi Lihatlah Hikmahnya
Di Sebalik Tiap Kejadian Yang Telah Berlaku
Tuhan Tidak Akan Pernah Mempersia-Sia
Ketabahan Seorang Insan
Dalam Mengharungi Arus Kehidupan
Yang Penuh Mehnah Ujian

Tak Kan Terhidu Harum Mewangi
Jika Tidak Dinyalakan Setanggi
Tak Kan Terasa Manisnya
Andai Tak Dilambung Gelora

Engkau Isteri Sejati
Yang Membantu Nabi
Saat Hujung Nyawa Kan Pergi
Sungguh Beruntungnya Dikau
Punyai Suami Yang Amat
Mengasihi Umatnya
Dia Insan Yang Mulia
Kau Semadikannya Di Ruang Kamarmu.....

p/s : suka sgt dengar lagu nie...setiap hari mesti nak dengar...:)