Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, April 12, 2013

HaPPY 5th BiRTHDaY aBanG AiDiL

Assalamualaikum....

Lama x update blog kesayangan aku nie, dah bersarang dah..huhu...kesian yea kamu...31 Mac 2013 yang lepas adalah besday anak sulung ku...sekejap je masa berlalu..dah 5 tahun dah abg aidil...

Yang membuatkan aku malas nak update nie sbb sume gambar ada dalam kamera...x boleh nak transfer disebabkan bateri kamera hilang...tension btul mcm mana ntah boleh hilang...padahal dok dalam kamera...gambar besday abg kat sekolah pun masih dalam kamera....insyallah minggu depan aku dapat bateri boleh la aku update pasal celebrate besday kat sekolah abg aidil.....


Nie lah kek yg bawa ke sekolah abg aidil...gambar nie pun rembat drpd blog si pembuat kek...tq yea kak ina....org suka sgt tgok kek nie...x sangka akak nie pandai lukis erk..hehehhe....aidil pun suka sbbnya gambar kereta..kalau ultraman lagi dia sukaaaa.........

Buat abg aidil....harapan ibu semoga kamu jadi anak yang soleh dan menjadi hamba Allah SWT yang taat kepada-Nya...dengar ckp ibu dan ayah....belajar pandai-pandai tau...boleh jaga adik kesayangan yang manja tue..huhu...dan sume yang baik2 la abg aidil...semoga suatu hari nanti aidil akan baca blog nie....

p/s : bagi sesiapa yang nak tgok kek comel2 boleh la ke blog kak ina....sila klik link nie  INABUSBAKERY....tqvm kak...



1 comment: