Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 28, 2012

BaRanGan BaBY UnTuK Di JuaL

Assalamualaikum...


Aku ada jual barang-barang baby nie...kalau ada sesiapa yang berminat boleh la contact aku yea..harga masih boleh dirunding jika betul2 berminat...barang kene ambil sendiri di Putrajaya atau di mana2 kawasan yang berdekatan....

Aku uploadkan barang-barang yang aku ada yea...

1) Katil kayu / Baby Cot.... - sold to 017-33xxxxx, Ampang


Katil ni boleh lipat mcm gambar kat bawah nie...


2) Playpen.....  -sold to Linda, Gombak

 Bole dijadikan seperti buai...

 Kelambu pun ada juga...

Kalau nak berjalan, katil nie pun boleh dilipat...dan dijadikan seperti bag..
 
3) Walker (MAMALOVE)....  - sold to Dania, Shah Alam

Walker ni pun byk fungsinya...yg aku tau la, dia bole dijadikan tempat makan dan juga boleh dibuat tempat belajar jalan...

4) Kerusi Buai -sold to Pn Siti Hajar, Putrajaya

Ni aku pun x tau nak panggil apa..tp dia boleh di buat buai la...kalau utk tidokan si baby pun bole jugak...


5) Stroller jenama CAPELLA...  - sold to Azimah, Klang

Stroller nie jenama Capella...

6) Buggy jenama GELITE.... - sold

Buggy nie sesuai untuk budak2 dalam usia 3-6 tahun la...sesuai untuk g shopping la..yg nie aku nak jual murah2 jer sbb penutup atas dia x da...Jenama GELITE...

7) Buaian baby - sold to Wan, Perak


8) Stroller jenama CAPELLA...- sold to 018-91xxxxx, Klang



Barang-barang yang aku jual ni "second hand" yea korang bukan baru...tp barang still cantik lagi, kalau nak tgok boleh la dtg rumah...

Kalau ada sesiapa yg berminat boleh la call/sms :

012-7432382 (aida)
Lokasi : Putrajaya
**selamat menjamu mata**

16 comments:

  1. Salam Aida..brapa ko nk jual playpen tuh? aku mcm berminat tp kena tnya laki aku dulu la..apa brg yg include skali dlm playpen tuh?..TQ - norma

    ReplyDelete
  2. salam...playpen tue rm120,tp kalau btul2 nak harga leh runding lagi,dalam tue bawah sekali ada alas / tilam..pastu belah atas ada alas, bole buat mcm buai & ada kelambu sekali, meh la dtg umah tgok dulu...

    ReplyDelete
  3. gelite tu smpaiumur 6 tp aku nk tahu smpai bpa kg boleh duk

    ReplyDelete
  4. aku x pasti la sampai bape kg...agak2 samapai dalam 20-25kg la,meh la tgok dulu..

    ReplyDelete
  5. tahniah !!!info yg sgt baik.dgn adanye web jualan ini memudahkan lagi org ramai utk membeli brg bayi.ternyata sgt membantu.utk tingkatkan jualan sy cdgkan promote di web dibawah.Insyaallah dpt membantu.

    http://al-iklan.com

    ReplyDelete
  6. Survey walker utk anak, terjumpa blog puan. Cantik brg2nya. Tapi dah sold out. huhu. Jemput singgah www.storyfromummi.blogspot.com ye.

    ReplyDelete
  7. farhana amirul hizanAugust 12, 2014 at 4:27 PM

    Katil kayu baby coat tu still jual lagi?

    ReplyDelete
  8. Hi farah amirul I ada 1 katil kayu nak ke..tpi I area jb

    ReplyDelete
  9. assalam sy duk kat ampang..ade lg ke stok katil baby yg jensi kayu..

    ReplyDelete
  10. blh msg sy di 016-2639472 nadia

    ReplyDelete
  11. Assalam awak...sy nak cr walker....awk ada stock tak?sy duduk area jb

    ReplyDelete
  12. Wasalam....sy ada lagi jual walker n katil baby...boleh whatsapp saya untuk keterangan lanjut..tq

    ReplyDelete
  13. Assalam.. sy cri tilam baby cots yg ade spring.. kalau ade tlg inform

    ReplyDelete
  14. Assalam. Saya sedang mencari walker utk baby saya.ada lagi ke walker yg colour biru tu

    ReplyDelete
  15. Assalam. Saya sedang mencari walker utk baby saya.ada lagi ke walker yg colour biru tu

    ReplyDelete