Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, November 29, 2012

TaMan BoTani PuTraJaYa

Assalamualaikum....

Pada cuti Awal Muharram hari tue,akak ipar aku dan anak-anaknya datang Putrajaya, sebenarnya sebelum tue lagi dia dah dtg tp dia stay umah adik dia kat Presint 16, sbb aku masa tue cuti n berada di kampung....

So, dah byk tempat jugak la dia p, jadi aku pun x tau nak bawak mereka nie pegi mane..tetibe teringat Taman Botani Putrajaya...so ke sana la kami...aku ni nama jer dah bertahun kat Putrajaya nie, tp Taman Botani pun aku x penah jejak...dek kerana nak bawak dorg nie la baru aku p....

Malas nak cite panjang kang bosan pulak korang yg nak baca....biar kite tepek gambar bebanyak....Layanzzz.......

Ni la family abang aku, tp masa nie abg aku x ikut dorg g Putrajaya

Aku berdua je dgn Ammar sbb Aidil x da masa nie...dia tinggal kat kg...
Sila abaikan aku yg semakin gemukssss....
Adik penat sgt...sampai tertido dalam panas2 tue....
Balik dr Taman Botani, pegi ke kolam kat Presint 6
Adik geram jer tgok air..tp aku malas nak bawak dia dalam air...waktu nie panas sgttt.......


No comments:

Post a Comment