Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Monday, November 26, 2012

PeRkemBanGan AdiK AmmaR...

Assalamualaikum...

Hai...lama rasanya x update blog...sibuk update barangan baby jek..ehhehe, skg adik ammar sudahpun berusia 9 bulan 10 hari...banyak jugak benda yang dia pandai n dah bertambah manja pulak tue...

Skg nie ammar dah pandai main pok mamai-mamai (abg aidil ckp) heheheh...yg btulnya pok amai-amai la....bila kita nyanyi jer dia pun tepuk la tgn...sambil senyum-senyum...pastu skg nie dia sgt suka berdiri kat kabinet tv tue...huh..memg agak penat jugak la nak kawal dia sekarang nie...bile kite ambil dia pegi lagi....adoi la...kalau ibu terlelap abg aidil la tukang kejut ibu...sampai pening pale ibu nak tido asik x jadi jerk....rasa mcm nak gantung jer tv tu n nak biar kosong jer kat ruang tamu tue....yg paling takut bila dia diri kat kabinet tv la sbb ada bucu kan....

Adik ammar skg nie tgah angkat-angkat montot dia, nak belajar diri kot...pantang nampak benda nak paut mesti dia paut untuk berdiri...tp ammar x pandai merangkak lagi...dia terus duduk jer...

Yang paling aku geram sekali, bile aku hilang drpd pandangan dia mesti dia nanggis..nak2 time pepagi nak siap n petang bila balik kerja...agaknya dah seharian x kepit agaknya..tue yg nak berkepit jer...cmane gaya ibu nak masak dikkk kalau mcm tue....kalau pepagi aku nie dah mcm hape dah nak siap...mcm x cukup kaki jer...bila letak dalam playpen dia melalak plak....hai la adikk...

Lagi perkembangan adik...dia dah pandai pegang botol susu sendiri...tp kerana dek kemalasan ibu jugak yg kene pegang kan...tp skg nie dah lebih baik la, dia dah x malas mcm dulu...bile bagi jer terus pegang....bagusss dikkk....

Setakat nie tue je la yg aku ingattt.......nanti ada perkembangan terbaru aku update yer...

 nie la gambar budak betuah yg aku sayanggg.......sayang adikk n abang







4 comments:

  1. geram tgk ammar ni...peluk sedap ni..haha

    ReplyDelete
  2. skg dah x berapa bam bam la aunty...sbb saya sangat lasak skg nie...hehehe

    ReplyDelete