Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 28, 2012

<< JaLan-JaLan MeLaKa >>

Assalamualikum....

Cerita nie sebenarnya dah lama, bulan Jun kalau x silap aku...tp aku nak masukkan jugak dalam blog aku nie...kata nak rajin update blog kan harusla kene ada bahan...bahan yg dah lama pun aku pakai gak...heheheh...nasib la korang yea...janji blog aku ni x kesepian...

Sebenarnya nak layankan abg aidil tue..dia kan sibuk sgt asyik nak pegi zoo jer...baru pegi pun dia nak pegi lagi...huhu..maklum lah dia kan pencinta binatang...

Mula tue dah sampai kat zoo...sekalinya hujan pulak..cmane nak jalan hujan2..dia pun dah nak ngamuk la sebab conform x jadi pegi sbb hujan...pujuk punye pujuk pun x jalan jugak...pastu kita org pun pusing2 la sekitar Melaka tue...

x lama tgok mcm hujan dah teduh...pusing la balik g zoo, suka la dia,...jalan la sekejap dalam tue, tu pun dah nak gerimis balik..dapat la dia melepaskan kerinduan dia dgn binatang-binatang kesayangan dia tue...

Penat dah aku nak cite panjang...layan gambar pulak....


**ok...sehingga berjumpa lagi....**

No comments:

Post a Comment