Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, May 31, 2011

RinDu LaGiii....

Assalamualaikum sume...

Sedihnye hari nie...tetibe anak kesayangan aku tue nak ikut mok su dia balik kg plak....bukan main lagi seronok dia...jgn malam nanggis dah la...tadi adik aku call, dia kata aidil muntah n sakit perut....ala risau lak rasa...sbb aku pun sama sakit perut nie...rasa mcm x da makan ape pun...

Rindu la kat aidil jawabnyer.....to ayah...sila la usaha utk balik awal yea,kesian ibu keseorangan tanpa teman...hehehe....semalam tanye dia x nak ikut, tp tibe2 pepagi nie sibuk dah nak ikut.....huh




Rindunye kat dia.....

Thursday, May 26, 2011

S.e.N.Y.u.M.

Assalamualaikum sume...

Hari nie giliran aku jaga ini kaunter....sgt2 sunyi la kat kaunter nie...hanya ada bunyi air kolam ikan jek...sape nak teman aku nie????
Sempena kempen SENYUM nie la kaunter nie kene aktif balik...senyum saje la dok sini...walaupun hati x senyum..heheheh...

Semenjak dah pindah dok kat belakang nie rasa jauh plak nak ke kaunter nie...tu yg malas tue...huhu..tp x pe la bukan hari-hari pun kan..time nie la x payah dok bt keje...

p/s : senyum x perlu kata apa2....:)


Tuesday, May 24, 2011

SaKiT KePaLa...

Assalamualaikum sume....

Semenjak dua ni kepala aku teramat la sakitnyer....bermula pada hari Khamis lepas...owhhh..sgt la tidak selesa...yg peliknyer selera makan pun hilang...

Perut terasa lapar tp tekak mcm x mau terima makanan..kecuali memg dah teramat la laparnyer....skg aku lalu makan roti n tuna jek...yg lain sume mcm kembang tekak aku...

Knp nie?????????

Adakah power aku telah bertambah????...sbb tue sakit kepala..aku agak je la, ntah bile la nak g cek mata nie....hubby pun asik sibuk jek....:(,

Kalau keluar bejalan hilang sikit sakit tue..tapi kalau dok umah ngadap tv n netbook memg la sakit yg amat2....pleaseeee...........
Siapa bole bantu aku??????????


Thursday, May 19, 2011

BenJoL!!!!!!!

Assalamualaikum sume.....

Agak lama aku menyepi..dah dekat seminggu dah, begitulah sepinya hati aku...chehh...ape la hati...jgn la sepi2 yek...**senyum x perlu kata ape2*..(hari2 setiap pagi aku dengar lagu nie...so senyum la yea..jgn kamu masam saje.....senyum tue kan sedekah sayang oii....dah melalut dah aku...sungguh lari dari tajuk...


Ok lah berbalik pada tajuk asal yea...minggu lepas hari Sabtu...aku x da ke mana dok umah jer...hubby aku pun keje kan...mcm ni citenye...si aidil ni dok gigih main x henti2..main ngan pakcik dia la kan, sape lagi...kalau ngan aku dia main sensorang jek..hehehe...

Bile dah menjelang petang tue aku baring2 la dalam bilik, aku dengo dia asik nak mengaruk jek...berkali2 aku suh tido x mau...bile dah mcm tue aku pun dukung je la bawak masuk bilik...dalam tgah dukung tue la dia bole meronta-ronta, tanpa aku sedar dia terhantuk kat bucu dinding tue...aduss....terus naik mcm telur benjol dia...kesian sgtt...:(


Kelam kabut aku..dia dah nanggis sampai biru bibir, menanggis aku tgok...terus ambik air batu tuam, sampai tertidur dia, memg sah dia dah ngantuk sgt...masa bangun tido tue aku tgok x surut lagi...cuak gak masa tue...nasib baik bile dah malam tue dah susut sikit...tp skg nie still ada lagi benjol tue, tapi sikit je tinggal....hai mcm2 la aidil nie...

Korang tgok la gambar nie...masa dia dah tido sempat aku snap....nampak garis tue...btul2 kat bucu kene...kesian kat kamu aidil...sbb kene paksa tido jadi mcm nie lak...



p/s : sorry yea aidil...disebabkan ibu..kamu jadi begini..


Tuesday, May 10, 2011

UJiaN DeMi UJiaN

Assalamualaikum...

Hari ni aku muncul dengan mood sedih :(

Semoga aku dapat petunjuk dari ALLAH S.W.T..

Ya Allah kau berikanla aku ketenangan & kekuatan pada hambamu ini...sesungguhnya kau adalah yg maha segala-galanya....

Saturday, May 7, 2011

DuHai HaTi...

Assalamualaikum....

Selamat pagi Jumaat...semoga kalian semua bergembira di pagi Jumaat yang mulia nie...tp bagaimana dengan aku?????

Masih lagi memujuk hati yang rasa mcm terluka sikit....cheh....
begini lah lumrah hidup manusia kan...x semuanya sempurna...

Aku ni bukan lah seorang yg sangat sensitif, walaupun aku x sensitif tapi aku sgt mudah terasa...heheheh...sensitif la tue...ape daa...ntah la aku pun x tau ape aku ckp nie...

mood : bosan.....borink....dan yg sewaktu dengannye...

p/s : lunch kang nak jumpa BFF ku...MOSTI forever,.....dapatla aku hilangkan serabut kepala aku dok dalam opis nie....