Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, May 19, 2011

BenJoL!!!!!!!

Assalamualaikum sume.....

Agak lama aku menyepi..dah dekat seminggu dah, begitulah sepinya hati aku...chehh...ape la hati...jgn la sepi2 yek...**senyum x perlu kata ape2*..(hari2 setiap pagi aku dengar lagu nie...so senyum la yea..jgn kamu masam saje.....senyum tue kan sedekah sayang oii....dah melalut dah aku...sungguh lari dari tajuk...


Ok lah berbalik pada tajuk asal yea...minggu lepas hari Sabtu...aku x da ke mana dok umah jer...hubby aku pun keje kan...mcm ni citenye...si aidil ni dok gigih main x henti2..main ngan pakcik dia la kan, sape lagi...kalau ngan aku dia main sensorang jek..hehehe...

Bile dah menjelang petang tue aku baring2 la dalam bilik, aku dengo dia asik nak mengaruk jek...berkali2 aku suh tido x mau...bile dah mcm tue aku pun dukung je la bawak masuk bilik...dalam tgah dukung tue la dia bole meronta-ronta, tanpa aku sedar dia terhantuk kat bucu dinding tue...aduss....terus naik mcm telur benjol dia...kesian sgtt...:(


Kelam kabut aku..dia dah nanggis sampai biru bibir, menanggis aku tgok...terus ambik air batu tuam, sampai tertidur dia, memg sah dia dah ngantuk sgt...masa bangun tido tue aku tgok x surut lagi...cuak gak masa tue...nasib baik bile dah malam tue dah susut sikit...tp skg nie still ada lagi benjol tue, tapi sikit je tinggal....hai mcm2 la aidil nie...

Korang tgok la gambar nie...masa dia dah tido sempat aku snap....nampak garis tue...btul2 kat bucu kene...kesian kat kamu aidil...sbb kene paksa tido jadi mcm nie lak...



p/s : sorry yea aidil...disebabkan ibu..kamu jadi begini..


4 comments:

  1. wehhh...kesiannye aidil...bengkak gile pale die...

    ReplyDelete
  2. iye zaa...mcm telo dah aku tgok, besar gile..mujurla surut...

    ReplyDelete
  3. uishh!teruknye..kesian kt aidil

    ReplyDelete
  4. tue la pek....adoii..kesian sgt, tp skg dah ok cume ada kesan sikit...

    ReplyDelete