Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, December 7, 2011

KeMBaLi LaGi....

Salam dah hai....

Sungguh la lama aku x update blog nie.....dah berhabuk dah blog nie....byk sebenarnya nak cerita tp kemalasan nak menaip...waktu2 mcm nie byk sebenarnya nak cerita....utk kenang kenangan dia masa hadapan....chehhh....dulu masa cerita pregnant aidil aku rangkum kan je dalam satu tajuk..tp skg rasa macam nak cerita dr awal tp 2 la...kalau dah MALAS x da ubtnya kan.....huhuhuhu

Diam2 dah 24 weeks aku pregnant....mcm kejap je rasa, waktu nie aku dah rasa ok dah...cume mengah je rasa...rasa kali nie mcm perut besar sikit kot...sbb dah byk lemak...hahahah...hari tue masa cek up 18 weeks, doc ada scan....alhamdulillah sume nampak ok...and jantina pun dah nampak jugak la....tp x mau cakap la...tunggu je kuar nanti....

Memg rasa nak sgt baby girl..tapi ape2 pun aku x kisah janji sumenye sihat2 je...kalau tanye abg aidil memg dia kata nak girl...sbb dia kata nanti raya bole pakai baju cantik2 mcm baby miera (sepupu dia la tue)...huhu...alahai abg aidil nie....mcm2 plak ler....ada sekali tue dia kata nak 2 baby....boy n girl....ar sudah....dah tentu dalam peryt ibu nie ada satu je baby....hehehe...seronok lak layan dia borak gtu...

Ok lah,...nak warming up je nie...next entry aku akan update lagi pasal baby dalam perut nie n jugak pasal abg aidil....

p/s : baby sudah tendang2 mau mintak makan nie.....babay...

2 comments:

  1. lame gila xupdate belog kak..hihi
    semoge semenya selamat..=)
    suka abg aidil..;)

    ReplyDelete
  2. tue la ain..berbulan2 x update...hahahah
    insyallah...moga2 sumenye selamat...

    ReplyDelete