Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, May 27, 2010

TaSka Oh TaSka...........

Salam sume....

Lamanyer aku rasa x update blog nie...bukan x nak update tp x tau la nak cite ape...x da story yang aku nak cite...selalu aku jengah blog ni..tp x update2...aku rasa pening skg ni mcm nak demam...dgn fail meja yg x sudah2 tue...ntah ape2 ntah asik tukar2 je format...sakit ati jugak...

Nasib baik esok dah cuti so bole la berehat 3 hari..huhu...x decide pun lg nak balik kg x...kang kalau x balik bosan lak....lg pun dah LAMA X BALIK KAMPUNG......................rindu bangat sama mak......

Aku ada la story sikit nie....minggu lepas TASKA anak aku tu tutup selama 3 hari...coz ada budak kene sakit kaki, tangan & mulut...so taska terpaksa ditutup....dah la kebetulan masa tue aku ada pekse KPSL..huh pening jap pk sape nak jaga aidil bucuk nie....nasib baik la mok sue dia baik hati nak datang jaga dia....so dr hari SELASA - JUMAAT aidil x pegi TASKA....

Pagi2 hari isnin hantar la dia...bukan main melalak lg x nak pi....huh...dah la x da teacher sambut...bengang gile aku...masuk dalam tgok sume teacher x da....x kan aku nak tinggal....pastu tetibe ada sorg budak ni berlegar2 kat ctu...aku tanye la keje sini ke???dia kata ar ah...aku pun bg je la aidil kat dia...

Melalak aidil.........aku pun kuar je la..sampai luar teacher lama dia ada...rupenyer dia org ni kene tukar g TASKA yg lain...kire bos ni ada 2 taska la kot....ntah ape2 ntah....biar je la dia org jaga ctu...g letak budak baru bukan tau ape...dah la x ajar dulu....baby nanggis pun biar je.....cmane???pening2...

Tp nasib baik esoknyer teacher yg lama tu ada balik kat ctu...ok la jugak...ermmm....x tau la sampai bile bole bertahan TASKA tu.....jgn dia tutup senyap2 dah la....haru dibuatnye....Panjang pulak aku bebel....aku benti takat ni la....ada masa kang aku update blog ni k.....


No comments:

Post a Comment