Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, July 29, 2010

Pengasuh baru AIDIL....

Salam sume..

Untuk pengetahuan korang aidil dah x dok TASKA lagi dah...sebab taska yg aidil dok tu dah nak tutup....sampai ujung bulan ni jek...bile dapat tau yg taska tu nak tutup aku pun mencari-cari la pengasuh baru utk aidil....ada la 2 tempat yg aku survey....

Yang first tue,makcik tu 1 blok ngan aku....satu aras pun...g la tanye dia,aku tau dia mengasuh pun sbb nampak ada parent antar anak dia...dia pun mcm serba salah...dia nak jaga bole tp dia kata kalau ujan dia kene g antar anak dia g sekolah...maknenyer dia byk kuar2 la....mcm susah plak kalau mcm tue kan...jd aku pun pk2 lg la...dan keputusannyer x jadi la antar ctu sbb susah plak dia nak kuar2 nanti bile dah jg aidil...

aku pun try yg satu lg nie....


satu hari tu aku amek aidil kat taska....dah sampai x mandi budak tue....masih dgn baju yg sama masa pg aku antar tue.....ish memg dah x terurus...ntah mkn ke tidak budak2 kat ctu....


trus aku n ayahnye ambil keputusan try kol pengasuh yg lagi satu nie...dia org sabah..malam tu aku trus g umah dia.....aku tgok pun umah dia ok la...n x byk brg sgt...jd x da la aku risau...so setelah berbincang-bincang, aku pun ckp ngan dia esok jugak aku nak antar....dia pn ok...jd esoknyer aku trus antar aidil kat sana...
aku harap lepas ni x da la masalah....

dalam seminggu tu memg dia nanggis bile aku antar,,ada je helah dia...
tp skg ni dah ok dah....alhamdulillah...pengasuh dia pun nampaknyer mcm ok....harap2 aidil seronok dok sana.... skg ni bile nak g umah pengasuh..mcm2 la dia bawak... buku, cd, mainan...kekadang tu nak bawak roti..... harap2 pengasuh aidil pun seronok jaga aidil kan....

ok lah...byk pulak bebelans...


layan la pic2 kami ni yea....


aidil bersama ayah & ibu kesayangannyer...

ini lah wajah terbaru aidil bersama rabbitnye....kurus dah anak ibu nie....


ok lah cau dulu...jumpa di lain masa...


No comments:

Post a Comment