Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Saturday, August 7, 2010

~5 weeks~

Salam...

Huhu...ape yg 5 weeks tue????alhamdulillah skg ni aku pregnant 5 minggu....teramat la baru sgt....so kene la berjaga-jaga sikit,period aku ni sebenarya x berape betul,...so penah aku x period 5 bulan...aku ingat pegnen, cek2 negatif..sedih jek....tp x pe kan usaha tangga kejayaan...hehehe

Lepas 5 bulan x period tu, bulan 5 tu aku period...so aku ingat dah kembali normal la...tgok2 sampai skg x period, so 2 minggu lepas aku pun belila pregnancy test tu....seronoknyer bile tgok positif...aku sangka kan dah 2 bulan la...pelik juga knape x da rasa ape2 (loye ke muntah ke)....memandangkan period aku x btul aku pun amek keputusan utk pg scan.....mgu lepas balik kg pg scan kat Klinik Min Batu Pahat...

Bile jumpa doktor tu mcm biasa la dia tanye last period bile????aku ckp la 28 Mei 2010,dia pun cek kalendar bulat dia tu....dia kata dah 9 minggu....dia tanye ada masalah ke???(mungkin dia pelik nape aku dah nak scan kot)....aku ckp masalah sy period x btul so nak tau btul ke kandungan ni dah 9 minggu kan....so pegi la scan,,,

Masa scan ni, doktor pun bg tau la...dia kata kalau dah 9 minggu dah nampak janin n jantung kot...tp ni x nampak lg..maknanye bukan bulan 5 tu jdnyer, dia kata dalam bulan 6 ujung tu.....so dia kata memg aku pregnant tp baru lg....dia pun ukur baru 5 minggu katanyer,,....nak ukur tarikh due pun x leh lg...x dapat tarikh yg tepat....pastu dia kata ada sikit cyst...risau gak aku...tp x besar so x jadi masalah....just perubahan hormon jer....hormon aku ni x betul kot...skg ni pun abes muke aku naik jerawat.....huh..tension aku....

Skg ni aku ada la rasa loye2 sikit...mulut rasa x sedap jek.....kalau bau makanan kat cafe tu mcm x selera nak makan...huhu....setakat ni x da muntah yg teruk2 la....harap2 x da lah...x larat rasanyer.....cume badan rasa letih semacam jek....kalau balik keje nak trus baring jek....sian hubby aku...kdg2 dia la yg masak...(tq yea abg sbb memahami keadaan nie)


alhamdulillah...syukur...semoga diberi kesihatan oleh-Nya...amin....

No comments:

Post a Comment