Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, July 20, 2011

NaSiB Baikkk...

Salam dan hai,

Semalam aidil dah sibuk nak ikut ucu n angahnye balik kg...adoiii..bukan main risau lagi aku..dia tu bukan bole, kalau dia kata nak ikut nak ikut btul la tue....aku pun ckp la nanti kite g kedai eh...ucu dia pun ckp la nanti beli aiskrim eh..dia bole cakap x bole beli aiskrim nanti ibu marah...hahahha..pandai jek..

Lepas magrib tue masa dorg nak balik aku pun turun la sekali sbb nak bawak dia g kedai...tibe kat aras 2 diaorg pun nak kuar la sbb dorg park kete kat situ...nasib baik la aidil ok jek...salam2 pastu dia kata angah nak keje eh....legaaa hati aku..

Terus la bawak g kedai sbb dah janji kan...mule dia kata nak beli epal n oren...aku pn ok la, tibe kat kedai dia pun belek2 mainan la ape lagi...tp sume x kenan di hati...sbb byk pun yg dah ada kat umah...masuk2 buah oren x da lak...yg ada epal jek..terus x nak...

Pusing punye pusing...dia amek chewing gum...x bagi la aku, dia bukan leh caya..mau dia telan kang...dia pun letak balik la...last2 dia jumpa bateri...dia memg nak beli bateri, keretapi dia dah abis bateri...

So...bateri je la yg dia amek...jajan bajan sume dah lupe...BAGUS...BAGUS....


2 comments:

  1. hehehe...ikut angin gak kak..kalau kata nak tu kekadang nak jugak...huhu

    ReplyDelete