Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, January 2, 2013

SeLaMaT TaHuN BaRu 2013

Assalamualikum....

Entry pertama di tahun 2013..hehe, Selamat Tahun Baru 2013 yea korang, mesti banyak kan kenangan pahit n manis di sepanjang tahun 2012, aku pun sama jugak banyak kenangan...ada yg aku boleh kongsi kat blog kesayangan nie dan ada jugak yg terpaksa aku rahsia kan...cheh..rahsia la sangat kan...Kenangan yang paling manis sekali dah tentu la kehadiran putera kedua ku kan....kenangan yang paling pahit sekali dah tentu lah rahsia..hehe..mane leh kongsi kat sini...

Hari nie ada lah hari pertama anak sulungku menjejakkan kaki ke alam persekolahan...hehe, dah sekolah dah abg aidil..sebelum nie kalau ckp pasal sekolah dia sangat la happy...tp bila tiba nak sekolah hari nie, dia boleh x nak bangun pulak....nasib jugak la ayah kamu tue ada..kalau x mau huru hara ibu nie...

Nanti aku sambung lagi eh cerita pasal sekolah abg aidil nie, harap2 abg aidil ok la kat sekolah hari nie...


**SELAMAT TAHUN BARU 2013**

Semoga di tahun baru 2013 kami sekeluarga dilimpahi rezeki yang melimpah ruah, keluarga yang bahagia dah diberikan kesihatan yang baik hendakNya....

No comments:

Post a Comment