Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Sunday, March 27, 2011

KeRePeK...

Salam dan hai,

Hai korang..ape kabar sume...
Huh...lama sungguh aku x mengupdate blog kesayangan nie....
Bz katenye...yea ke bz????malas sebenarnya...

Sebenanrnya aku dah ada kat kg skg nie....
Husband ajak cuti sbb dia nak sattlekan KEREPEK....hhehehhe

So, dengan kesempatan nie aku pun nak promote la kerepek yg ada kat kedai kami nie....
Sape2 yg nak order bole la menghubungi aku yek...

Nie antara gambar kerepek yg aku snap...actully, pelbagai jenis kerepek ada...tp nie la yg paling glamour....kite org ada bt pelbagai jenis saiz....bergantung pada permintaan....mane2 yg berada di sekitar Putrajaya/Kajang/Bangi dan Cyberjaya penghantaran adalah PERCUMA yea....



KEREPEK SINGKONG

Kerepek nie bole tahan la sedapnye....yg ni kat opis aku ada bawak...sesape nak bole la cr aku yea....utk kunyah2 sambil tgok tv....sedap woooo..........


KEREPEK PISANG

Kerepek pisang nie mak mertua aku buat sendiri....pun bole tahan sedap la....

p/s : Sesiapa yg nak order bole email ke kerepeksedap11@gmail.com



2 comments: