Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, March 4, 2011

TeRkeJuT IBu

Salam dan hai,

Sebenarnya cite yg aku nak cite kan nie berlaku 2 hari lepas....dek kerana x kesempatan nak update, so hari nie baru aku leh cite kan...

Masa malam tu...aku tido awal sbb aku tidokan aidil so aku pun tertido...husband pun sama tido awal jugak, tp memasing x solat Isyak lagi masa tue....aku pun pasang alarm dalam kul 12.00 am...

Banyak kali gak alarm aku bunyi...tp aku tutup jek....sampai la dekat kul 2.00 am, aku pun terus bangun n kejutkan husband sekali...bile aku dah siap solat aku pun dok kat dapo basuh botol susu aidil...masa nie husband aku tgah solat dalam bilik solat....

Tengah aku dok basuh botol sambil berangan-angan, tetibe aku rasa mcm ada sesuatu kat sebelah kipas berdiri yg dekat2 ngan dapo tue...aku pun pandang la, siap 2 kali aku pandang....lor aidil ke, terkejut beruk la aku sbbnyer langsung x bunyi dia jalan, pastu x da pun dia panggil2 aku...adoii aidil bt terkejut ibu la....

Pas tu baru dia bersuara..tanye ayah mane????ayah mane???

Terus aku dukung masuk bilik semula, kalau x kang jenuh nak layan dia pagi2 bute tue....dia pun mcm x nak tido dah...tapi aku buat duno jek...aku baring jek x layan dia...lelama dia tertido gak..

Adoii....berderau tau jantung aku...ingatkan ape...




p/s : Ishh..aidil ni lain kali jgn bt cam tue tau...fengsan kang ibu....


No comments:

Post a Comment