Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Saturday, March 12, 2011

SuaTu HaRi YanG MaLanG...

Salam dan hai,

Dari sehari ke sehari aku nak cite...tapi mood nye ngak ada...
Kisahnye mcm nie...ada la satu malam tue...
Kami sekeluarga n adik ipar ke Bangi....plan asal nak cari barang dapo...
Tapi tibe2 tertukar plan...

Yang jadi sbb aku nak cite sgt ialah sbb byk benda yg malang terjadi...adoii...ape la silapnye..

Mule2 pegi la tempat selalu aku amek keronsang tue....baru dalam 3 @ 4 minit sampai n tgah dok belek2 la...alih2 aidil kata nak kencing....aku pun cpt2 la nak bawak g toilet...tapi sayang dia memg dah x tahan rupenyer....terkencing la dia kat atas lantai tue....

YA ALLAH...dugaan btul

Kiteorg pun tanye la org yg jaga tue....

husband : bang ada mop x???

penjaga kedai : ada...knape??

husband : anak terkencing nie....

penjaga kedai : kejap yea....

Ok la...aku pun angkat aidil g toilet....brader kedai pun bawak 2 mop, jadi husbnd pun tolg la mop....aku pun x tau la dorg ada ckp pape ke....sbb aku g sattle aidil...

Lepas tue trus aku suh adik ipar bawak aidil kat kete sementara aku nak pilih brooch....nak pilih bukannye senang...kene jugak berhati2, kang org x suke susah plak...sbb bukannyer aku nak pakai sendiri.....sbb aku nak jual kan...

Dalam dok memilih2 nie...tetibe brader tue yg tgah angkat mop geleng2 kepala, dia tanye mcm mane bole terkencing kak??????aku senyap jek,...abis aku nak jawab ape kan, dah namanyer budak...aku pun salah jugak..nape kuar x pakaikan dia pampes kan...sbb biasanye memg kuar pun dah x pakai....

Tapi laki aku yg jawab....dia kata x tau la mcm mane leh terkencing....

Dalam dia mop2 tue kiteorg pun pilih la....aku dah perasan dia dah 5 @ 6 kali mop....x kan nak mop sampai 10 kali kot,...padahal kiteorg dah siap pilih tinggal tunggu dia utk kire jek....tunggu punye tunggu x siap2....hangin pun ada tau....

Pastu tgok dia turun bawah plak...ingat nak letak mop, sekali naik bawak mop lagi...dok mop lagi...kite org pun dah x tahan tgok dia bla je la....aku x tau la nape dia x layan kiteorg dulu...mungkin dia geram kot kene mop kan....tapi bukan la b***k kan...sampai nak byk kali sgt....trus rasa mcm x nak lagi borong brooch ngan dia...

x jadi borong brooch.....husbnd g kedai bundle lak, nak cari tali pinggang...jurujual dia pun mcm hape jek...adoii la, muke memg masam gile la, bile tanye harga jawab pun mcm ape....husband mintak kurg dia bole bt gaya belagak dia mcm ganggster...gerammmmmmmmm aku tau...

and....peristiwa yg last sekali....g plak makan, dah la servis lambat, nasib sup dia sedap..hehehe...

tgah aku syok2 makan, husband bole tertendang air lak...dah tumpah plak...adoi nasib x kene org ok....x lama ada budak tue mop, aku pun ckp la sori dik eh....dia kata x pe kak...nasib dia ok n senyum jek....

tue la kisah malam yg x berapa best.....trus g uptown bangi jap jejalan...dapat la selendang selai...hehehe



p/s ; aidil tolong la jangan buat lagi yea......


2 comments:

  1. ayak...apsal semua berkaitan air ni???heheheh

    ReplyDelete
  2. hehehe...tue la pasal zaa....adoii..pening lor...

    ReplyDelete