Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 12, 2012

SuSu aDiK NaiK HarGa..

Assalamualaikum...

Biasanya aku shopping susu anak-anak aku kat Baby shop Batu Pahat...memg buat stok la..tp mcm mane ntah terkehabisan stok baru-baru nie..so aku suh la hubby g beli kat darussalam, sebelum nie aku penah gak survey susu dorg nie kat darussalam...biasa kalau beli kat baby shop susu adik 1.2kg = RM 54.00, lebih kurg je la ngan darussalam..

Sekali hari tue hubby beli kat darussalam korang nak tau x bape????RM 61.99 tau, boleh tahan jauh gak la beza dia...terkejut gak aku, tgok2 packing dia dah lain la..kononnya packing baru terus la naik harga...sabar je la kan..


Nie la susu ammar,ni packing baru...yg lama x sempat nak ambil gambar... biasa kalau 1.2 kg nie, bole la bertahan dalam masa dekat2 2 minggu la...dia ni kuat gak minum susu, biasanya kalau dah makan pun, dia akan menyusu gak..betul2 kenyang baru boleh tido...

Tadi baru bawak ammar g cek up, berat skg 8.8kg, misi kata dah boleh bagi makan telur, utk tgok dia alergic telor atau pun x, sebab umur setahun nanti ada suntikan, suntikan tue mengandungi telur...kalau alergic kene refer pada hospital..harap2 ammar ok lah makan telor....


No comments:

Post a Comment