Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 3, 2012

AkTiViTi SeLePaS PanTanG..

Assalamualikum...

Sehari dua nie aku agak bz sket...sempat jengah2 jer blog nie..x sempat pun nak update, hari nie aku sempatkan jugak la...Benda nie dah masuk 3 hari kot dalam draf jer...

Ok lah berbalik semula pada tajuk kite yer...masa lepas pantang ammar hari tue aku terus bejalan, sbb kebetulan hari last pantang tue ada lah besday abg aidil..(31 Mac 2012)...padahal baru jer 44hari tue...gatai x nak g jalan gak..huhu

Kiteorg sebenarnya layan abg aidil jer, dia sibuk sgt nak tgok burung...so pegi la ke Taman Burung KL..aidil ni pencinta binatang...x kira la binatang ape pun, memg sgt2 teruja lah...








Suka sgt tgk air kat blkg tue...


Sori la yea entry ni byk gambar jer...sbbnya aku suke tgok burung2 kat sana..cantik2 sgt..korang jamu2 la mata erk...



2 comments:

  1. cantiknya air terjun tu k.aida..tenang je tengok:)

    ReplyDelete
  2. tue la zila...akak memg suka sgt tgok air terjun tue...memg tenang jer...nyaman je kan

    ReplyDelete