Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 4, 2009

07.07.07 (HaRi PeRniKaHaN & PerSanDinGaN)


...PERNIKAHAN...

Salam..... Aku sebenarnya bukan baru kawen pun, tp aku cite pasal hari perkahwinan aku dulu la...aku pun baru je join blog nie..so terlebih dulu aku nak cite pasal nie la...tajuk ats tu adalah tarikh nikah aku 07.07.07...Kami sah menjadi suami isteri lebih kurg pada jam 2.00ptg...

Aku sepatutnya nikah jam 10.00pg..tp 2 hr sebelum aku nikah pak imam dtg umah...dia bg tau yg pada 07.07.07 jam 10pg tu dia ada hal..menyambut sape ntah kat Tangkak....aku agak bengang jugak la..patutnye dah tanggungjawab dia kan..kene la nikah kan aku dulu...dia bg aku pilihan sama ada nak nikah mlm 06.07.07 ke atau ptg 07.07.07...dah sememangnyer aku nak 07.07.07 kan..jd terpaksa la nikah lambat sikit...
Korang tgok dulu la gambar sepanjang majlis pernikahan kami yang berlangsung di MASJID JAMEK KG PARIT PINANG SERIBU,MUAR,JOHOR....(skg masjid ni dah dirobohkan dan dibina masjid
2 tingkat..bermakna lg b
esar la)



Sah bergelar isteri kepada MOHD SUFFIAN BIN OSMAN dengan skali lafaz...alhamdulillah...








...PERSANDINGAN.....

Selesai nikah dalam pukul 2.30pm....aku dgn kelam kabutnyer salin baju,touch up sikit2 je & terus sanding, rombongan kompang dah lama sampai...terpaksa la mereka tunggu...nasib baik ada sepupu aku ahli kompang tu....

So dalam pukul 3.00pm tu aku sanding la...mak andam aku kata first time dia jumpa pengantin mcm nie...tp nasib baik sume ok....kawan-kawan aku pun ramai gak yg dtg...ada yg tunggu aku sanding ada jugak yg x...sbb dah lambat kan...
Lepas berarak kami mkan dulu baru bergambar kat pelamin...sbb kesian kat pihak lelaki...dia org mesti dah lapar masa tu....so mkn la dulu...Aku makan pun dah x selera..al maklumla dalam keadaan kelam kabut tu...

Antara gambar-gambar di hari bersejarah tu....


hahahha....aku kelakar la masa nie...x tau nak tgok mane sebenarnya....malu la plak nak pandang muke dia je.....

Kek ni disupport oleh kakak aku...sedap gak kek nie...thanks yea kak uda...
Erm sedapnyer makan kek tue...aku x mkn pun tue...acah jer...


Nie la antara gambar kenang-kenangan aku....moga korang enjoy yea tgok gambar nie....

p/s : luv u so much sayanggg...................




4 comments:

  1. wah...dah tepek gambaw kawin.hehe!muka dua3 xleh tahan tu..uwekkk

    ReplyDelete
  2. x bole tahan ape nyok????sabar lg la....

    ReplyDelete
  3. hakhakhak! majeeeeeeeddddd la korang nih!

    ReplyDelete
  4. hahahah......majeidddddd..majiddd....pasni ko plak la x thn...hahahhahaha.....

    ReplyDelete