Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Saturday, November 7, 2009

AiDiLFiTri 2009...

X da ape pun nak cite, cume nak cite pasal hari raya yg dah berlalu tu...tahun ni aku raya kat kg aku...huh seronok tue...sbb raya umah sendiri kan...umah mak mertua pun ok gak...raya tahun ni kami sekeluarga sedondon...tahun lepas x dpt sbb aidil kecik lg so x da la baju melayu saiz dia..lg pun rimas lak tgok kecik2 ni pakai baju melayu..okey tahun ni baru boleh...thn ni kire complete la dgn songkok n samping...huhu...bergaya sungguh teruna aku tue...tp syg tersentil lak BOTOL SUSU dia tu...

Gambar b'sama FamILy T,SyG di pagi HARI RAYA 2009..

Di petang HARI RAYA 2009...Aidil pun dah salin baju dah...al maklum la dah comot dah...

....KaMi sEkeLuaRgA....(BeSar JugaK KaN)

Aku & AnAk KeSayanGanKu....

AkU & SuAmI KeSayaNganKu...


p/s: luv uolls....


2 comments:

  1. majid jek ko alim ek..pakai jubah pagi raya...geli ketiak aku..kui3

    ReplyDelete
  2. aku kan memg alimm.....ko baru tau eh???

    ReplyDelete