Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, November 13, 2009

...BeLaJaR CaKaP...


Skg anak aku tgah sibuk nak belajar cakap...sebelum nie perkataan pertama dia ckp "AYAH"..erm bengang gak la si ibu ni sbb dia x reti2 nak sebut ibu...huhu..pastu yg dia tau 'NaK NaK'...dengan pelat2 dia laa...Kalau korang nak tau kan dulu dia panggil aku "Da...Da..."sabo je kan...panggil nama lak...mane ntah dia dengar,,maybe dia dengar ayah dia panggil kot..Tapi skg dia dah pandai dah panggil "Bu...Bu"...suke la aku bile dia dah pandai panggil..

Byk jugak perkataan yg dia sebut skg nie...ape yg kite ckp sume dia ikut...so kene la hati2 ckp...aku kat opis suke ckp "majidddd jer"(ni org2 kat opis aku je yg tau perkataan nie...member aku kata makna dia ala2 mcm geli jer...cam tu la...btul x ziah????) kononnyer balik umah nak cover la...tp kdg2 terckp...anak aku pun ikut la aku ckp majidddd tu...tp dia pelat sikit la..dia sebut ajidddd....heheh sabar je la...

Seronok gak tgok dia dah start2 byk ckp nie...ibu mane kan yg x suke anak dia dah pandai ckp kan...."SAYANG ANAK IBU NIE....MMMUUAAHHHHH"



Aidil tgok ape tue????masa ni tgah tunggu ayah balik kusus.....rindu ayahh....

Aidil bersama ABC nyer.....sonok dia dengan ABC tue...


Suke sgt menyangkung aidil nie...butang terbukak tu...dah nampak pampes...





2 comments:

  1. geram la tgk aidil ni!pandai tul posing ek.bila la giliran aku nk dpt baby ni :-)

    ReplyDelete
  2. kan ibu dia yg ajar posing nie..huhu...ko ni sabar la..usaha tangga kejayaan..chaiyokkk...chaiyokk...nanti tiba la giliran ko tue..lg byk gambo anak ko dlm blog nie..:)

    ReplyDelete