Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 27, 2010

^^aPaKaH iTu^^


Salam & hai....

Semalam aku dok berdua je ngan aidil kat umah...coz husband aku balik lewat sikit...so aku pun dah siap2 mangga la pintu umah tu untuk keselamatan kan...memandangkan skg ni byk benda2 yg x diingini berlaku...tp alhamdulillah kat kawasan umah aku tu lum ada berlaku lagi rasanye,..harap2 x akan berlaku la,..

Semenjak aku dok kuaters ni alhamdulillah la x da ape2 yg pelik...tp sebenarnya aku selalu dengar mcm org baru pindah umah tue..dok bunyi org seret perabot, tetiap pagi ada....tp biar je la kan...pastu malam td dr pas magrib sampai la dekat kul 11.00 pm mcm tue...ada je org mengetuk dinding...x siap2..lepas tu bunyi paku jatuh kat lantai plak...berdesing telinga aku...

member aku kata kat umah dia 24 jam ada mcm2 bunyi tue...bunyi guli, org main ping pong, mcm bunyi lari2 anak...mcm2 la...adoii seram la...benda apakah itu????? member aku samapi dah lali dah...

tp pg td aku cite la ngan laki aku...dia kata x da ape la...sbb x meremang bulu roma...tp ape2 pun kalau betul BENDA tue...aku harap dia x kacau aku la...sbb aku pun x kacau dia kan....tp harap2 biar la betul manusia yg menukang malam2 tue...

harap2 malam ni x da bunyi lg....sudah2 la menukang jiran oii....

No comments:

Post a Comment