Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 26, 2010

<< aiDiL oh aiDiL >>

Salam & hai...

Moga kalian ceria di pagi2 isnin nie....rasanye dah lama aku x cite pasal putera kesayangan aku tue...skg nie dah mcm2 dah dia tau tp satu je yg dia x nak bt....dia masih x nak kalau x pakai pampes...dia nak jugak pakai pampes...

alkisahnye....masa bulan ramadan tue, aku ada ajar dia x pakai pampes....dia ok jek..x pakai la pampes ada dalam 2, 3 hari...dalam pada tue aku tgah x berapa sihat...aku mabuk masa tue...so aku x larat nak layan dia sbb dia x berapa pandai lg....so kekadang dia terkencing la...kekadang dah masuk toilet x nak kencing lak....huhu...

so aku amek keputusan pakai kan pampes dulu...bile aku dah ok baru aku nak ajar dia....sbb bile ayah dia x da susah la aku dgn keadaan aku x berapa sihat tue....so skg aku berhasrat utk ajar dia...

tapi skg nie bile aku ckp x payah pakai pampes dia sibuk nak pakai jugak...dia kata malu...huhu..ntah ape yg malu pun aku x paham...bukan x pakai suar pun...puas dah pujuk dia still nak pakai gak...baru aku nak kurg kan bajet....huhu..

tue kisah yg pertama....yg kedua plak, skg nie dia sibuk sgt nak bukak peti ais, pantang pegi dapo x sah kalau x bukak...pening pale aku..berbuih dah mulut aku ckp...ntah ape yg dia cr ntah,,,siap masuk air dalam peti nak sejukkan katanyer, sabo je la...

siap aku dah beli dah tempat kunci peti tu kat cosway....tp2 dia lg kuat..tarik2 dah terbukak...x tau dah aku nak bt cmane...tp skg dah ok sikit sbb dia x hempas pintu tue...kalau mule2 dulu habis dia hempas....berdesing teling aku...huhu...

tp ape2 pun dia lah penyeri hidup kami....sekali dia dok kg mati kutu la kami suami isteri....kite layan pic2 dia dulu k....





aidil ni memg suke sgt ikan....nie tok ibu dia belikan sticker utk ditampal kat bilik aidil....





nak tangkap ikan ke aidil????



ni plak burung...aidil sgt suke kan binatang....burg ni beli masa konvo mok sue dia kat UTM, Skudai.....nak2 jugak dia, terpaksa la belikan jugak....padahal sebelum nie tok dia dah beli dah utk dia....



ni pulak penguin....tp skg dah x da dah...dah bocor dah....

No comments:

Post a Comment