Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Saturday, October 30, 2010

<< LeT'S LeaRn >>

Salam & hai...

Mari sama-sama kite belajar ABC, 123 dan macam2 lg....hehehe...seronok tau korang belajar nie..aku seronok bile tgok si aidil nie dok membelek buku2 kesayangan dia nie..skrg nie bile kite sebut dia suke nak ikut n dia dah kenal sume binatang dalam buku tue...kdg2 ada la salah sikit2...yg kelakarnye dia suh bt bunyi binatang tue sekali...adoii anak2...




Aidil suke bebeno dgn buku tajuk "BINATANG" tue....sbb aidil ni memg excited bile tgok binatang..kalau balik kg memg dia nak dok kat luar je la sbb nak tgok ayam....kalau kat umah mak mertua aku plak dia suke sgt main ngan kucing..kucing tu pun baik sgt..pak ngah dia yg bela kucing tue...

Semalam lg best..dia siap leh nanggis2 sbb x dapat nak 3G ngan kucing..adoii pening pale aku..last2 malam tue pak ngah dia dah balik keje baru la dapat 3G..bukan main suke dia...dok gelak2 je, bile dah habis ckp tu dia pun babay2 la kucing tu...siap bg salam lg tue...






Tgok tue sume buku dia nak pegang..."bu2 amek ambar" (dia suh aku snap gambo dia pgg buku tue)...






Seronoknye kamu yea aidil...harap2 kamu rajin membaca bile besar nanti....

No comments:

Post a Comment