Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, November 2, 2010

BeLaJaR LaGi....

Salam & hai...

Semoga kawan2 ku semua ceria di pagi2 isnin nie...:)
Hujung minggu yg lalu aku dok di rumah sajo...ermmm...ape lg x da aktiviti kan so aktiviti kite org adalah mengajar aidil utk membuang air di toilet....

masa pagi sabtu tue...lepas mandi je, ayah dia kata pampers habis so x payah pakai pampers..dia pun tanpa byk soal pakai je suar...ada la sekali dia terkucil...dia pun x berapa pandai lg...so kite la yg kene bawak dia pergi toilet utk buang air kecil...setiap 15minit @ 30 minit mesti bawak....kalau terlambat siap la dia terkencing....hari sabtu tue adala sekali dia terkucil...

hari ahad plak....sama jugak mcm hr sebelumnyer still kite kene bawak dia g toilet....tp ok la dr sebelum2 nie langsung x nak bukak pampes...nak pakai jek...tp hr nie dok umah pengasuh terpaksa la pakai pampes lg..kalau dia dah pandai sepenuhnya baru x pakai pampes la...kesian plak kat pengasuh nanti kalau aidil terkucil....

tue je la pembelajaran aidil sepanjang sabtu & ahad nie...semoga aidil cepat pandai yea....

No comments:

Post a Comment