Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, November 4, 2010

PuSaT AnaK PeRmaTa NeGaRa...

Salam & hai

Sebelum nie aku ada hantar borang permohonan utk anak aku masuk kat PAPN tue...tibe2 aku terdorong utk mohon aidil dok kat PERMATA tue....sbb ikut kak gee pegi hantar borang utk Qiera...tgok tempat dia sgt2 best...sesi pembelajaran dia pun mcm ok je...so terpanggil la utk memohon..tp tue pun nasib la kalau dapat ALHAMDULILLAH...kalau x dpt pun x pe...mungkin ada org lain yg lebih layak...

Masa aku pegi sana tue...cikgu kat situ kata kene rajin la follow up...biasa kemasukan awal tahun katanyer...so td aku try la kol PERMATA kat Cyberjaya tue...cek punye cek nama aidil masih lagi waiting list....tp x pe, ape2 hal pun tgu je la....nanti PERMATA akan kol kite andai kata dapat....pegawai tu kata x semestinyer awal tahun..kdg2 ada jugak yg di ambil bile2 masa jek...jd tunggu je la wahai ibu....

ada beberapa faktor yg dia akan tgok....sprt gaji ibubapa, jarak antara permata dgn rumah n tanggungan ibubapa....

p/s ; kak gee...sama2 lah kite menanti dgn sabar yea..heheheh



3 comments:

  1. hahahah...dah bosan la nie kak gee....huhu

    ReplyDelete
  2. wah...xsabar nk tunggu qaseh besar n apply tul dia..hehe

    ReplyDelete