Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Saturday, November 20, 2010

PeTaNG JuMaaT YG SunYi....


Salam dan hai,


aku dah kebosanan nie, terasa sgtt2 sunyi kat opis nie....tinggal aku je sorang2 kat Admin nie...hhuuhu...nak g melepak kang, x da org nak angkat tepon, x da org nak terima surat...adoiii...wahai PAP mane kamu pergi...dr td x masuk2....

dah la malam td pun dok umah sensorang...huh bukan main sunyi lagi bile si aidil x da kat umah...bile la nak pi amek dia nie...laki aku x tau la kene keje ke x sabtu ahad nie...kalau keje alamat x amek la si aidil tue..sedihhhh.....

Rehat tadi kiteorg g umah kak zan....makan laksa, kuih bakar, agar-agar laici ngan air oren...huh..alhamdulillah kenyang..sampai skg masih kenyang lagi....walaupun kami pergi ke Bukit Changgang TAPII....kami x lewat masuk opis tau....jgn ingat kami g jauh sikit tue kami masuk lewat....pukul 2.40 kami dah sampai....huhu...kuar pun x da la awal sgt...dalam kul 12 mcm tue la...TQ yea kak zan menghidangkan makanan td tue....

Ok lah, aku pun dah lari tajuk nie..huhu...sunyi tetap sunyi, sume org curi tulang...mengambil kesempatan ketika ketiadaan bos,....hah..


No comments:

Post a Comment