Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Saturday, November 20, 2010

**ScOTT's EmULSiON**


Salam dan hai,

Hai korang...selamat pagi Jumaat sume, cite nie sebenarnya lama dah nak cite, tp masa x mengizinkan...huhu...minggu lepas aku g alamanda ngan Rina, member yg aku kenal masa kursus Bina Insan, aku senang berkawan ngan dia, sbb dia jenis x kisah...br beberapa hari kite org jumpa tp bole rapat...harap2 persahabatan kite akan berkekalan yea Rina....

Saje je g makan kat alamanda hr tue, bukan nak beli ape pun, tp masuk jugak la kat carefour....kalau dah masuk tu maknanyer ada la brg yg akan dibeli....
Pusing2 la cari SCOOT'S EMULSION....sbb aidil punye dah nak abes...jumpa la yg kecik RM 6.50, tp perasa original x da perasa oren....so aku x amek la, nak amek yg besar tp RM 13.90...mcm mahal sikit la...

so aku pun x beli ape2 la...otw nak g parking tu jumpa WATSON...aku pun masuk la nak cari scoot's tue, alih2 nampak la yg kecik perisa oren...harga pun sama mcm kat care4, so amek la....pusing2 nampak plak yg besar RM 10.90 ok...jauh beza ngan kat care4...pastu siap ada free gift lagi tau korang...huhu...dapat beg gambar harimau...sonok la aidil...




aidil panggil nie OREN..sbb nampak gambar buah orange tue kan....



Ok...yg gambar harimau tue ialah hadiah tue....comel kan.....
Aidil semenjak makan scoot's ni alhamdulillah la kurg kene jangkitan batuk, demam n selsema...alhamdulillah serasi....


No comments:

Post a Comment