Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, October 21, 2010

sabar...

Salam sume...

Alhamdulillah aku masih diberi kesempatan lg untuk hidup di dunia ini..kita sebagai manusia haruslah kene bersabar...btul x kawan2...huhu..
tp malangnyer hari nie pagi2 lg dah ada org bt aku hilang sabar...sampai kan aku bt benda yg aku memg x penah bt dek kerana tindak tanduknyer yang melampau..

Sepatutnya nak bg arahan tue biar la jelas dan tepat....nie dah la bg arahan x jelas pastu nak ""kondem"" aku...mau x aku hangin...baik2 fail tu duduk elok2 kan dah terbang...huh...sabar je la..

Susah la berurusan dgn org mcm nie...setiap org tue ada tahap kesabarannyer....jd x perlu la sampai menghilangkan kesabaran org...rupe2nyer bukan aku jek sorg yg kene...huhu...ada jugak org2 lain yg jadi mangsa seperti aku....

setakat nie je lah luahan rasa aku utk hri nie...semoga Allah memberi kesabaran pada ku...aminn....

2 comments:

  1. sabar kak, sabar!! heheheh :p abaikan je orang itu!! useless!!!!

    ReplyDelete
  2. huhu..tgah bersabar nie...tp btul2 menguji kesabaran...

    ReplyDelete