Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 29, 2010

@@ Nur Amirah Deana @@

Salam & hai...

WOW sungguh indah nama tue...siapakah itu?????tu adalah anak buah yg ditunggu sudah pun lahir....2 minggu yg lalu...nie adalah anak buah aku yg ke 13....dalam 13 org ni hanya ada 3 org gegurl...yg lain sume hero...lagi 2 org girl tu adalah anak abg aku....jd dalam kalangan kami yg anak perempuan ni, baru la dapat pompuan nie....so agak excited jugak la....

TAPI.....sygnye aku belum pun dapat gomol dia lg, sbb skg nie dia sudah berada di kg halamanku,..DEANA dilahirkan pada 14 Oktober 2010 seberat 2.95 kg kalau x silap, tp yg pasti dah dekat2 3 kg la...masa baru2 lahir nie dia x nanggis...so terus dikejarkan ke NICU...(aku x berapa pasti ape masalahnyer...sama ada masalah pernafasan atau pun ape). Setelah didapati ok...jaundis plak dtg...so kene tahan lg....

Hari jumaat lepas dah kuar dah..then trus balik kg, so aku x dapat lah jumpa....hr tu dapat tgok dr cermin jek masa kat NICU....huhu...x pe2, kamu tgu kepulangan mek dah ke kg yea....mek dah nak cium2 kamu yea Deana....

Kite layan pic Deana k....hanya ni je lah yg ada......





Gambar di ambil semasa masih di NICU



Nie plak dah sampai kampung di Muar....nie lah dia wajah cumelll
Nur Amirah Deana....

No comments:

Post a Comment