Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, January 7, 2011

aPe maSaLaH KamU SaYanG???

Salam dan hai,

Belum terlambat rasanyer utk aku mengucapkan Selamat Tahun Baru 2011 pada korang sume....huhu...agak bersarang jugak la blog aku nie...dah lama aku x update...penyakit M aku datang dah...n masa pun x berapa nak mengizinkan...

Skg ni aku rasa stress sgt2...sbb aku x tau ape masalah si aidil nie, asal pagi nak g umah mama je mesti dia nangis...pening pale aku dibuatnyer...mama pun dah pening, mesti mama susah hati kan, aku memg x penah salahkan mama dia, sbb aku tau skg nie masalah adalah pada aidil....dia skg nie sgt2 manja..pening ibu tau aidil...jgn la bt mcm nie lagi.....

Aku rasa dah makan minggu jugak la dia dok bt hal pepagi, tp ptg happy jek...dr cara dia pagi td, nampak yg dia nak aku ada kat sisi dia jek,....huh...x bole la syg ibu kan keje....Pagi tadi Irfan yg bukak pintu, mama nyorok blkg pintu, aidil pun x nak masuk...pastu aku ckp la ibu teman eh...dia pun suke je la bile aku teman....amek ko bile aku nak kuar dia pun melalak la....

Mama pun pening ler....mama sampai tpn ibu sbb risaukan si aidil mcm tue...so esok aku try hantar dia sampai dalam bilik...tgok ape reaksi dia esok...huhu..dugaan...

Ok lah, aku stop dulu sampai sini...mood aku skg asik memikirkan mcm mane x nak bagi dia nanggis pagi2....help me...




p/s : aidil tolong la jgn bt mcm nie...kamu tue dah besar...bukan baby lagi....huh...

2 comments:

  1. mcm tue la zaa rasanyer..huhu...ibu tgah berusaha la nie...

    ReplyDelete