Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Saturday, January 8, 2011

KiSaH aiDiL HaRi nie.....

Salam dan hai,

Nie sambungan kisah aidil semalam....
Hari nie aidil mengantuk sangat2, kejut2 pun x mau bangun...jadi ayah pun dukung je lah,sampai umah mama baru aidil sedar....trus nanggis x nak p, aduh nape la kamuu????

Pastu seperti yang dirancangkan semalam, aku akan hantar aidil sampai dalam bilik terus...aku dah baringkan dia n bg susu sume aku pun jalan ler nak p keje...alih2 dia leh kejar aku lak....aku pun angkat balik n letak dalam bilik semula....aku dah pujuk2 dia senyap la, pastu aku pelukkan dia bantal.....dia kan suke nak pegang2 aku bile menyusu...

So, dia senyap kan...aku pun g la keje....laju2 aku jalan, aku dengar dia senyap jek....td aku tpn mama dia, mama dia kata dia diri kat pintu bilik...bila tgok aku x da tue dia nanggis jap, pastu dah ok semula....

Mama kata jap jek, irfan pun dok peluk2 dia la...lama2 dia main la, pastu dah kuar bilik g tgok kartoon...huhu...nampaknyer lepas ni kene hantar sampai bilik la jawabnyer...

Mama n ibu pun dah agak pening gak nie...sbb dah x tau nak bt camane....harap2 dia ok la...


No comments:

Post a Comment