Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, January 19, 2011

SeMaKiN Ok...


Salam dan hai,

Huhu....lama dah aku x update blog nie, kemalasan melanda...sebenarnya nak cite pasal aidil tp x cite2...skg baru rasa nak cite...

Perkembangan terbaru aidil skg nie....nampak mcm ok, g umah mama pun dah x nangges (nanggis mengada ok)...skg nie aku akan hantar dia masuk dalam....baru dia puas hati, tp kalau mood dia ok, aku hantar kat pintu je la....

Pagi2 memg dia x nak mandi...sejuk katanyer...just aku salin2 pampes n baju trus g umah mama...dah beberapa hari nie dia sgt ok n bagi kerjasama....huhu

Skg nie kat umah dah x pakai pampes dah....dah x terkucil lagi dah...tp jgn dia leka tgok tv la...mau terkucil...tp kat umah mama masih pakai lagi, aku masih x confident lagi....mcm nak ckp ngan mama dia, tp x tercakap lagi....

Aidil ni kalau dia nak kencing dia selalu g sendiri..takut gak kekadang bile g toilet sendiri...aku intai jek dia selalu..tgok dia dah cuci btul tue ok la....tp dia selalu nak tekan flush tue....hari tue dah jatuh dah sekali,,,ada ke dia panjat, mane la x jatuh kan....


Muhammad Aidil Iskandar......sewaktu umur 5 bulan bersama ayahnda tersayang......

No comments:

Post a Comment