Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, January 28, 2011

ibu nak k**c**g....huhu...

Salam dan hai,

Akhir-akhir nie memg malas ckit la nak update belog nie...huhu...dah 2 hari nie aku sorang yg antar aidil ke rumah mama...sbb si ayah kuar awal...jam 6.30am...so aku dgn relanyer terpaksa lah gagahkan jugak dukung si bayi kawah nie.....huhu

Semalam dia masih tidur lagi...so aku kene dukung la...tp td dia dah bangun...so x da la sengal tangan aku nie...masa dia dah bangun ni aku pun bukak kan pampes n tukar baju....dia kata x nak pakai pampes....aku pun suh la dia g toilet dulu..tp dia kata x nak ncing la....ok2...

Dah siap2 kami pun kuar la utk g umah mama....dalam perjalanan nak ke umah mama tue...tetibe aidil cakap "ibu nak kencing bu"....huhu..kelam kabut aku trus dukung dia suh dia tahan jap....tp seram lak aku kang tetibe dia terkencing lak kan....aku pun trus pakai kan dia pampes kat tepi lif tue....nasib x da org nampak....huhu...

Sampai umah mama aku tgok dia x kencing pun lagi....maybe dia dah terasa nak kencing tue terus dia cakap tue...huhu...aidil2...kelakar la...bole jek pakai pampes sambil berdiri..hehehhe...


No comments:

Post a Comment