Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Saturday, January 8, 2011

CokLaT!!!!!!

Salam dan hai,

Ape kes plak dgn coklat niee???
Hehehe....semalam kan aku pose kan...masa amek aidil semalam laki aku g kedai, so beli la coklat sekali utk dia...pastu terus jalan balik la...

Sampai je umah...aidil pun bukak coklat dia, dia makan separuh pastu dia x nak plak, trus masuk mulut aku..hahahahha...aku pun dengan sedap gigit je la...tgah syok2 gigit baru teringat "eh ibu puasa la...."huhu...

Terus kumur2, pastu gosok2 gigi, memg aku x telan lg...tp mcm dah rasa manis2 coklat tue...hahahah....hai coklat2..

satu lg kes plak...aku rasa mcm semacam jek semalam...mcm nak p**d jek...g toilet kul 6 mcm dah ada tanda....tp aku x makan pun la, tgu azan jugak....alih2 pas magrib baru btul2 ada....so aku anggap mcm aku x pose je la semalam.....:(

huhu..tgah sakit perut skg nie....arrgggghh.....

2 comments:

  1. ciannye ko, kak..seharian pose tu. sabar eh!

    ReplyDelete
  2. huhu...sabar nie,padahal dah rasa tue mesti peod ni, tp x nak makan..hahahah...

    ReplyDelete