Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, January 20, 2011

JaGa Ko PenCuRik........

jumpa ko kat sanaaa yea.....

Salam dan hai,

Kenapa la ko bt keje nie erk????dah x da keje lain ke???huhu...x pasal2 aku dah membebel kan, adoi..memg bukan rezeki kami kan....

Semalam masa balik keje tue, husband aku dah naik dulu...sbb dia nak cepat nak turun balik nak main badminton, so aku je la sorang2 amek aidil....jalan ler terkedek kedek kami 2 beranak....

Sampai2 je kat umah, aku terperanjat la sbb aku tgok rak kasut belah atas clear jek, aku trus amek tel, nak call husband, sekalinyer dia x bawak telefon....dalam kepala otak aku ada 2 benda la, sama ada kasut tu dah kene curi atau husband bawak turun ada member nak pinjam ke, tp x kan la kan.....

Aku pun bt x tau je la....sekali masa laki aku balik tue dia tanye perasan x kasut x da....aku pun ckp ar tue la..aku tanye la mane?dia kata dah kene curi la........aku ape lagi...geram la, kurang ajar punye pencuri....huh

Semalam 3 pasang kasut hilang, kesemuanya kasut husband aku tp aku yg terlebih geram, dia senang je jawab biarla jumpa la kat akhirat nanti....hoho..

Kasut sukan 2 pasang hilang, adidas n puma...kasut keje pulak sepasang hilang, valentino rudy...pencuri ni pandai dia amek yg ada brand jek...yg biasa2 dia tinggal...mesti dia nak jual kat bundle kan....kasut sukan ada lagi 2 pasang aku punye n husband punye dia x amek...sbb jenama biasa je kan,,...geram btul kan...

Semalam terus bawak masuk rak kasut, ape lagi letak dalam stor la, aku x suke rak kasut terpampang dalam umah....huhu...tp dah terlambat, dah kene curi pun....redha je la, nak bt cmane kan....


4 comments:

  1. la hai..kasut pun nak curi ke???kejiiii!!!
    sabar ye kak..

    ReplyDelete
  2. tue la pasal zaa...geram aku tau kasut pun nak curi...huh..sakit hati wooo..........

    ReplyDelete
  3. alamk kasut pun kene curik?? balik nie kene sorok nmpak gayanye..hihi

    ReplyDelete
  4. huhu....sorok jgn x sorok ain, ain pun letak kat luar jugak eh???tue yg geram tue kasut pun kene curik....

    ReplyDelete