Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, April 19, 2011

BeRwaTaKan SePerti SeOranG AbaNG..

Salam dan hai..
Saya la abg Aidil...



Ape kabar korang sume???selamat pagi Isnin ku ucapkan..

Dah lama aku x cerita pasal perkembangan anak bujang aku sorang nie...blog ni pun bertujuan untuk menceritakan segala kisah hidup aku & familyku...

Semalam masa ayah g main badminton..seperti biasa la ibu n aidil pegi la ke taman...biasa kalau ke taman tue memg jumpa mama la...sbb mama pun rajin bawak baby g taman....

Aidil nie pulak kalau ada mama, memg mule2 dia malu nak main...sbb dua2 ada kan..mama n ibu ada so dia jadi malu la...sbb mama kata kalau ibu x da dia memg sgt2 baik n matang....memg lagak gaya seperti seorang abg....dah besar dah anak ibu nie...

Mama dia selalu ada cerita la pasal dia nie...hari tue member sorang nie terbuang air kecil...so mama pun suh dok diam2 la..sementara mama ambil mop..tp dia bole jalan2 lak...mama pun marah ala2 garang la...dah berair dah mata si irfan tue..

Lepas daripada tue mereka pun dok bermain-main la..so papa terdengar si Aidil ni cakap ngan Irfan "lain kali x mau kencing tau"...huhu...kelakar plak la ibu dengar...

Mama kata aidil memg boleh diharap...alhamdulillah aidil membesar dengan sihat...
Semoga aidil jadi anak yg baik yea....Mungkin suatu hari nanti Aidil akan baca coretan ibu nie...sebagai kenangan...

Byk lagi yg mama cerita...nanti aku sambung lagi k...

Ok,..cau dulu...lain masa aku cite lagi k...


No comments:

Post a Comment