Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, April 29, 2011

PeSTa BuKu ....@PWTC.....

Assalamualaikum....

Hari Sabtu & Ahad lepas ada lah hari utk aku meronggeng sbb anak kesayangan aku kan x da kat sini...dia ikut nenek dia balik kg...ada aku cite sebelum nie kan...

So...dikesempatan nie aku men"single"kan diri la....masa hari Sabtu tue husband aku keje,..so aku melepak la umah kakak aku yg kat Bangi tue...ingat nak g Pesta Buku Ahad tue..tapi akak aku yg kat Seremban tue sampai awal..so pegi hari sabtu tue la...sbb dia yg beria sgt nak pegi...sebenarnya dia nak cari buku cerita yg berharga RM1.00 sebuah.....tue yg beria nak pegi tue...

Kami sampai kat PWTC dalam pukul 3.30ptg...yg lamanye nak cari parking,...ya allah seramai-ramai umat la...dah dapat parking tue hujan lebat la plak...so berteduh la kejap...nasib x lama ujan lebat tue...kalau sume org besar leh je redah...tapi BABY ni pun ikut..kalau x ikut sape plak nak jaga kan....



Ini lah baby kecik yg ikut g Pesta Buku gak...bagus dia x buat hal pun...tp abg dia lak yg buat hal...huhu...memg agak x sesuai la kalau g tempat mcm tue dgn bawak budak2 kan...itu la pasal aku g sbb aidil x da kan....kalau x mau pengsan...

Sedang aku asik dok dalam tue...husband plak kata dtg nak amek...dah la aku nie x paham jalan dalam tue...berpusing2...risau je kalau x jumpa husband aku kan...tp nasib baik senang jumpa...aku pun balik ngan husband la...berpisah la dr rombongan asal...hehehe...

Husband ajak g The Mall jap..nak cr kasut tp x dapat....trus g Jusco Cheras...baru dapat sepasang...

Kalau korang nak tau esoknye aku g lagi tau Pesta Buku tue...dek kerana kakak aku x puas hati x dapat buku cerita rm1.00..tp bile pg lagi memg x da la....tahun2 lepas memg ada..tp tahun nie x da...singgah Sogo jap..husband nak cari kasut lagi....dapat la sepasang lagi....aku yg x dapat ape..hehehe...

Balik sume dah lepak...terus jemput aidil kat Hentian Serdang...dia balik ngan Pok Su dia naik bas...

Minggu lepas memg sgt2 penat....x ilang lagi penat nie..huhu


2 comments:

  1. wah single mingle la nie..hehehe

    ReplyDelete
  2. dakcik : tue minggu lepas la ain...minggu nie dah jadi ibu balik dah..huhu

    ReplyDelete