Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, April 7, 2011

SeBeLuM & SeLePaS...

Salam dan hai,

Mmmm....ape kabar korang????aku alhamdulillah sihat, cume mcm nak demam jek nie...opis nie dah la sejuk yg amat...sampai ke tulang rasanye...

Dah dekat seminggu x update blog....cerita ada tp malas sikit..hehehe...hari nie merajinkan diri...

Sebenarnya aku nak tunjuk gambar sebelum n selepas umah aku di cat..tapi sebenarnya aku x suke sgt yg kaler hijau pekat tue....kombinasi colour mcm x kene....tp dah terbeli kan, so belasah je la ape yg ada....

Dah lama dah sebenarnya nak cat tue..tp dapat cat separuh jek, pastu aku keguguran tue trus dok kg...tue yg x sambung2 sampai la baru2 nie (ceh mcm aku lak yg cat)...2 pun mintak tolg adik ipar cat kan...huhu...

Begini lah keadaan sebelum dan selepas.....
.

.

.

.

.



sebelum



selepas



sebelum



selepas



sebelum



selepas



p/s : Semua gambar adalah di ruang tamu....sbb bilik x dan nak cat..huhu...

2 comments:

  1. wah..cat umah..cantik la kak!

    ReplyDelete
  2. cantik ke ain???akak tgok mcm x kene je colour dia..hehehe

    ReplyDelete