Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, April 21, 2011

PaSti IBu RiNDu KaMu SaYaNG...

Salam dan hai....

Rindu si kecik nie....



Rindu la ibu dengan kamu sayang....x dapat ibu nak gaduh dgn kamu balik nanti...

Kelmarin mak mertua aku datang....n pagi td dah nak balik dah, so tanye la Aidil nak ikut balik kg ke nak g umah mama...dia pun mcm pening gak nak pilih yg mane...

Masa aku nak g keje tue aku nak salam la dia...dia x nak,dia kata nak g umah mama...aku ckp nanti tok ibu hantar la...dia pun angguk2 jek...

Last2 td my MIL kata dia nak ikut balik kg...adoii...risau aku kalau btul2 dia nak ikut...sah memg dia ikut,dah sampai kat TBS dah...huhu...naik bus kul 9.30 pagi td...sob sob sob :(

Hujung minggu nie kalau x da org hantar dia balik aku akan g ambik dia...mane la bole tahan kan....

4 comments:

  1. siannyer die duk asing ngan anak..
    mesti rase sunyi bile anak tak de kan??

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan,....yea la yana, memg sgt sunyi...dia tue kalau nenek dia dtg sibuk la nak ikut balik kg...yana keje kat bahagian mane eh
    ???betul ke panggil yana nie??

    ReplyDelete
  3. aida - ye..yana..betul la tu..
    keje kat BPK..aras 3..

    ReplyDelete
  4. ooo...yea ke..
    kat aras 3 utara eh??

    ReplyDelete