Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, April 29, 2011

SR...nyum..nyum...

Assalamualaikum...

Banyak sebenarnya benda aku nak cite nie, tp oleh kerana masa tidak mengizinkan so aku diamkan diri sahaja untuk beberapa hari nie....dan hari ni aku muncul dengan satu cerita...

Isnin lepas adalah hari kelahiran aku...tp kek dapat hari selasa, sehari selepas..huhu...mungkin hubby x sempat kot...tp x pe la kan dari x dapat terus...

TQ sayang...love u so muchhh....


Ini lah kek yg di bawa...daripada SR...sedap sgt kek nie..ape ntah nama dia aku pun x tau...tp x leh makan byk2...sgt la muak ok...sikit2 memg terasa kesedapannya...


Ini pulak model pada hari tue....aku x leh bergambar sbb aku comot masa nie...baru lepas masak...so si kecik nie la yg jadi model...

p/s : abg lain kali bole la beli lagi kan...hehehe....


4 comments:

  1. wah...dapat kek..
    sebijik lg tu..
    nampak menarik..

    anyway..hepy belated besday yer..

    ReplyDelete
  2. hepi besday aida..dpt kek dr husben tersayang lg tercinta yea hehehe,menarik kek tu nnt jgn lupe bg aku rasa ek heheh...

    ReplyDelete
  3. Shahrina : tq rina..esok aku msg ko k...

    ReplyDelete