Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Saturday, April 30, 2011

i-city Shah Alam...

Assalamualaikum....

Selamat Hari Jumaat penghulu segala hari....petang sikit hari nie aku muncul...almaklum la pepagi siapkan keje dulu...sepatutnya petang nie bt 5S..tp curi2 masa jap....

Hari Isnin lepas kami ke i-city Shah Alam..tue pun sebab kawan aku drpd Muar dtg..(kawan masa aku kat Jabatan Insolvensi dulu)..kalau x, x sampai sana kot...husband aku nie x berapa nak rajin ke sana...
Bagi aku biasa2 jek kat sana tue, x da ape pun yg best sgt...cume lampu dia je yg sgt2 menarik la....

Kite layan la gambar ape yg ada nie...gambar pun x bape nak menarik sebab kamera nset jek...ada jugak la yg gune kamera membr aku tu....

Layanzzzzz................



Ini antara gambar2 lampu yg ada kat sana...x sume tempat pun dapat amek..malas nak jalan jejauh...tgok la si aidil tue...seronot tgok lampu...dia je dah 3x datang sini...mcm2 dah dia naik ngan Angah dia...



Kami bertiga....masa nie kat kerete kuda...eh yeke kereta kuda..ntahla aku pun x tau ape ke namanye...aku yg sgt2 tembam ok...(tension makcik)

Nie gambar kami semua...tue la member aku...had n daya....



Aidil yg sgt2 suke tgok lampu....kat tempat ais tue lagi la dia suke..


No comments:

Post a Comment