Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Saturday, September 22, 2012

...AiDiLFiTRi 2012...

Assalamualaikum...

Walaupun Aidilfitri dah berlalu , tapi aku baru terhegeh-hegeh nak bercerita pasal Hari Raya. (x pe kan korangg...hehe)..Tahun ni aku beraya di rumah mertua ku di Taman Flora Jaya, Batu Pahat, Johor. Al-maklumla kan sistem bergilir kan..keadilan harus diutamakan..huhu

Untuk raya tahun nie kami memilih tema hitam....hitam menawan..hehe, biar gambar yang berbicara k...

Family sebelah hubby....aidil tutup muka pulak...

Kami Sekeluarga....

Adik-adik iparku & anak-anakku....

Anak sulungku....Muhammad Aidil Iskandar
(org sibuk beraya dia sibuk menyapu...huhu)

Anak keduaku...Ammar Rizqie

Ammar di rumah yoyot....nenek hubby

Adik pakai songkok abang

Kami bertiga...adik di dalam..sebab panas sgt waktu tue...

Di rumah mak cik hubby (mak uda)


Di tepi sungai..
Ibu & Ayah
 
Ibu & Abang


Ibu & Adik


Alhamdulillah raya tahun nie pun dah habis...insyALLAH semoga jumpa lagi di tahun hadapan...gambar banyak sebenarnya dalam kamera,tp kalau semua nak masukkan memg jenuh jugak...so gambar nie yg dapat diabadikan dalam blog kesayangan ku nie...

**Semoga korang happy yea dgn gambar-gambar yg aku sajikan nie....heheheh

No comments:

Post a Comment