Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, September 20, 2012

PenGaLaMan MenGanDunG DaN MeLahiRkan PuTera KeDua Ku...(PaRt II)

Assalamualaikum....

Bersambung semula pada cerita pengalaman nie...

Masa alahan tue memg agak teruk jugak la...satu hari ada la dalam 5-6 kali muntah, bile makan je muntah...memg x tahan la....yg mampu hanya baring saje...x hirau pasal rumah...abg aidil pun membawa diri sendiri jek...

Kalau bab masak pulak hubby yg tolong masakkan, sbb aku nie memg x bole bau myk makan...sgt2 la pening..tp bile kandungan masuk usia 3 bulan, alhamdulillah semakin ok...syukur pada mu YA ALLAH...

Start drpd tue sumenya dah kembali normal...baby semakin hari semakin membesar dgn jayanya...

Masa usia kandungan 28weeks tu aku kene bt MGTT disebabkan berat badan aku naik byk waktu tue....nak x nak kene la jugak minum air yg sgt manisss tue.....wekkkk...
Redha je la demi baby tersayang nie.....

Waktu ni usia kandungan lebih kurang 33weeks
Yang ni gambar tunjuk muka sahaja...see tembam kan...huhu
Bersama BFF ku.....zalina, saje dtg umah dia sbb dia dok Kedah tue...tue yg bile dia balik jer, kalau ada kesempatan mesti jumpa....miss u...tgok la si zhariff tue,dia pulak yg nak snap gambar...


Gambar di atas tue sume sewaktu mengandung....x byk pun gambar masa preggy...

Berbalik semula pada tajuk k...

15 Februari 2012 (Rabu)

Masa ni aku masih ikut lagi hubby pegi main futsal seperti biasa dengan abang aidil...tp ada jugak rasa sakit perut tue,memg agak dah x selesa la..tp aku rasa mcm sakit biasa je, x da la mcm nak besalin tue...so buat x tau je la...seperti biasa la balik dr main futsal singgah makan...sbb lepas maghrib tue aku x makan...kan kene puasa nak buat BSP....aku ada kencing manis masa mengandung tue...

**akan bersambung sebentar lagi yea di part lasttt..........ada keje jap...

No comments:

Post a Comment