Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, September 18, 2012

PenGaLaMan MenGanDunG DaN MeLahiRkan PuTera KeDua Ku...(PaRt 1)

Assalamualaikum....

Walaupun dah 7 bulan masa berlalu & dah ramai pun yg tau pengalaman aku nie tp aku tetap nak mengabadikan jugak pengalaman mengandungkan dan melahirkan Ammar dalam blog kesayangan aku nie...just utk kenangan di suatu masa nanti...semoga bila anak-anak ibu dah besar nanti boleh la baca kenangan-kenangan ibu mengandung dan melahirkan kamu...

Sebaik sahaja aku disahkan mengandung pada 29 Julai 2011, aku rasa amat bersyukur sgt...ALLHAMDULILLAH masih diberi peluang utk merasai nikmat mengandung dan melahirkan...ingat lagi masa buat UPT tu adalah hari temujanji hubby untuk bt pembedahan cabut gigi geraham yg 4 btg tue....(memg aku ambil cuti masa hari tue)...

So bermulalah sesi mabuk-mabuk nie...huhu, sedihnya bile mabuk nie...alhamdulillah dapat rasa mcm mane mabuk nie...sama jugak masa abg aidil dulu...tp yg agak bezanya, tahun tu hanya dapat puasa sehari sahaja...berbanding masa abg dulu hanya tinggal 10 hari...

Sampaikan rasa nak cuti tanpa gaji sekiranya alahan tue x elok jugak...bole dikatakan masa bulan Ogos hanya beberapa hari sahaja datang kerja...yg lain CR dan juga MC....sehingga la menjelang September (selepas Harri Raya) alhamdulillah alahan beransur pergi, hari raya pertama dah boleh makan ketupat...

**akan bersambung di part seterusnya...tungguuuuu yea.....



No comments:

Post a Comment