Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, September 25, 2012

..TeRaSa RinDu..

Assalamualikum...

Salam petang isnin sume....ape aktiviti korang minggu lepas???aku balik kg sbb dah sebulan x balik..memg terasa lama sgt x balik, sbb kiteorg nie biasa 2 mgu sekali balik...jrg la sampai sebulan...

Balik kg pun sbb nak ambik aidil, mgu lepas dia ikut MIL balik kg...so kne la ambik, aku dah kesunyian n rindu sgt kat mulut dia...kalau dia ada x lah sunyi sgt, ammar pun x da la asik nak nanggis je kalau ada abg dia...

Hari nir plak tetibe rindu sgt kat mereka berdua tue...padahal ada je kat umah pengasuh tue, balik kan bole jumpa aida oit...rasa mcm nak cuti lama2 je dok umah...bole gitu???lagi2 ammar tu tgah batuk n selsema..sian plak tgok dia..nasib baik x demam..kalau demam dah sah2 la aku cuti kan....

Penghibur hati ibu....
**sayang sama kamu....:) semoga kamu berdua jadi anak yg soleh yea....


2 comments:

  1. Amin..
    tulah anak kat umah pengasuh pun rindu..apetah lg yg kt kg kan..huhu

    ReplyDelete
  2. tu la ain..padahal ada kat umah pengasuh je pun...tetibe rindu plak,

    ReplyDelete