Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, September 25, 2012

CuTi MeRDeKa

Assalamualaikum...

Baru nak update pasal cuti hari kemerdekaan...hehehe..sgt lah dah basi, memandangkan mood nak update br ada semenjak dua nie...so memg byk la yg tertangguh..mana yg aku ingat je la yg aku update dulu...masa hari merdeka tue ada pak cik hubby dtg ke KL so datang Putrajaya sekali la...beraya kat umah aku n jalan2 area2 sini..

Kita org g kat Masjid Putra tue je..pastu g Souq tue...ada tragedi lak kat situ..huhu, abg aidil telah tergolek masa kat eskulator, nasib baik ada sepupu hubby kat belakang tue sempat sambut dia, kalau x sampai bawah la dia tergolek..sian dia...tue pun dah 4 @ 5 anak tangga dia golek..Berderau jantung aku, hubby dah jalan depan sambil pgg Ammar...aku plak tgah tolak stroller...

Mcm biasa la aku mesti nak tepek gambar kan, kang bosan pulak korang kalau x da gambar...

Aidil, Ammar n sepupu hubby
Bersama budak montelll.....
Yang x da rambut tu la pak cik suamiku...
makcik suami n sepupu2nya...
pakcik + makcik
ibu + adik..tp muka adik x nampak...
Sekian sahaja lah cerita hari merdeka tempoh hari...

No comments:

Post a Comment