Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, December 14, 2010

DeMaM....


Salam dan hai,

Siapakah gerangannye yang demam tue????siapa lagi kalau bukan anak kesayangan ku ini....
.
.
.
.





Masa hari Jumaat hari tue, mcm biasa la ptg aku amek aidil...alih2 pengasuh kata aidil tgah tido, x nak makan sume....demam rupenye...pengasuh pun x call aku, mungkin sbb aidil x meragam kot....kalau korang nak tau aidil nie kalau demam dia diam jek...x pun dia tdo....x mcm aku kalau demam nak merengek jek...hahahah....

Jadi, terpaksa la aku dukung dia sampai umah....huhu...sampai umah dia sambung balik tido, badan semakin panas, aku cek dah 39 darjah celcius....mane ntah simbolnye...hahaha..trus cr2 ubat demam, nasib ada lagi sikit dalam peti...malam tue kite org nak balik kg, ingat nak balik kang baru g klinik...tp tgok mcm dah sejuk sikit so x pegi la...

Sampai kg, aku tgok dia larat lagi duduk sbb ada kucing kan...dia gagahkan jugak,,,malam plak dia semakin panas..apa lagi mak mertua aku pun letak air atas pale la sume...tido la kite org 4 org atas katil...hahahah...sempit ko,

Siang tue pun x sejuk lg...aaku mandikan, sejuk la sikit...pastu trus bawak g klinik...amek ko suhu 39.7, doc kata bahaya nie takut kene sawan....dia suh pakai singlet atau pun x pakai baju...n trus suh mandi....doc suh makan ubat kat klinik jugak...takut makin panas kang otw balik...dia pesan byk kali suh mandikan dr kaki ke atas....

Sampai umah trus kasi mandi...n trus x pakai baju....pakai pampes jek, doc kata x pe biar dia menggigil...nampak dia ok sikit dah...sbb dia dah nak ikut g jalan, kalau x dia x nak, x heran pun sape kuar...tgok aidil sempat lagi tgok angah n ayah g mancing udang...heheehe...nie muke baru nak baik demam...

*
*
*
*
*



Sian anak ibu, kuyu je mata dia...hari nie masih ada demam sikit2 n batu plak....tapi aku anto je umah pengasuh...tadi call aidil tgah tido...pengasuh kata kalau aidil semakin demam dia akan call aku....





Tgok ayah pancing udang,....dah bape hari asik makan udang jek...muke aku pun dah gatal yg amat...huhu...mak mertua aku kata bt ubat....


p/s : semoga aidil cepat sembuh yea sayang....



2 comments:

  1. pergh..sekali omputeh kuar daaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. ahhahah....majid la ko...bile lak la aku gune bahasa omputeh nie....

    ReplyDelete